Május 3-tól egy héten keresztül minden délelőtt a Nappali c. műsorban a várandósságról, szülésről, anyaságról, babákról lesz szó.

Május 3-án Raffai Jenő pszichoanalitikus a magzati kommunikáció témában várja a nézők telefonjait 11 órától, de vendég lesz egy védőnő, és bemutatnak egy összeállítást a kismamáknak ajánlott mozgásformákról, a kismamajógáról és a kismamatornáról.

Május 4-én a háborítatlan szülés témáját járja körbe a műsor. Vendég: dr. Bálint Sándor szülész-nőgyógyász és Békés Emőke dúla. Bemutatnak egy bababarát kórházat is.

Május 5-én a szoptatás, az elválasztás, a hozzátáplálás a téma. Szoptatási tanácsadó ül majd a telefonhoz, és várja a kérdéseket. Bemutatják a babamasszázst.

Május 6-án az anyaság a téma, pszichológussal a nehézségeket térképezik fel, amikkel az anyák a hosszú otthonlét során találkoznak: párkapcsolati változások, nőnek maradni az anya szerep mellett, család születik – ezek a fontosabb témák. Bemutatnak egy mozgásfejlesztő foglalkozást, amely már féléves kortól ajánlott.

Nappali, minden hétköznap 10 és 12 között a Magyar Televízióban.