Szüléskísérés

szüléskísérő dúla Budapesten és környékén

2020-ban már nem tudok több szüléskísérést vállalni

Nem tudod még, hogyan lesz a vajúdás és szülés, és szeretnéd, ha valaki végig melletted lenne? Jó lenne, ha a párod is megfelelő támogatást kapna a szülőszobán ebben a számára is teljesen új helyzetben? Szeretnél egy nőt, egy tapasztalt anyát magad mellett tudni, aki támogat majd a vajúdás és szülés óráiban?

Akár a pároddal, akár  nélküle készülsz a szülésre, én segítek neked!

Tapasztalt dúlaként – és három gyermek anyukájaként – számtalan szülést kísértem már végig, és szívesen ott állok melletted is a vajúdás óráiban. (Sőt, már előtte is, hiszen közösen készülünk fel a Nagy Napra.)

Kattints ide, és olvasd el az édesanyák élménybeszámolóit, ha kíváncsi vagy, hogyan segítettem a szülésüknél!

Kattints ide és írj, ha kérdésed adódik vagy segítségre van szükséged a várandósság és szülés idején, vagy hívj fel telefonon: +36 20 329 25 69

Szüléskísérő dúla, szüléskísérés
 • Minden tudásommal és tapasztalatommal informatív, érzelmi és fizikai támogatást biztosítok számodra.
 • A felkészülés ideje alatt  megállapodásban rögzítjük, hogy mit szeretnél, és mit vársz tőlem, dúládtól, illetve miben és hogyan tudlak támogatni  a vajúdás és szülés idején.
 • A vajúdás alatt segítek megtalálni azokat a módszereket, amelyekkel a leghatékonyabban tudsz megbirkózni a fájdalommal és fáradtsággal
 • Aromaterápiás olajokat, borogatást masszázst alkalmazok, és
  légzéstechnikát illetve vajúdási testhelyzeteket ajánlok  neked.
 • Ha szükséges, támogatlak a kórházi személyzettel való kapcsolattartásban.
 • A szülést követően még kb. 3 órán keresztül veled maradok, és ha szeretnéd, segítek az első mellre helyezésnél.
 • Végig, amíg a gyermekágyas osztályon vagy, bármikor hívhatsz, ha kérdéseid adódnak vagy tanácsot kérnél egy segítőkész szakembertől, aki anyaként pontosan tudja, mit élsz most át.
 • Ha szeretnéd, szívesen meg is látogatlak a kórházban.
 • A szülés utáni pár hétben egyszer felkereslek otthonodban  hogy átbeszéljük a szülésélményedet, és segítsek a baba első napjaival kapcsolatban felmerült kérdéseidben. Mert kérdései még a legtapasztaltabb anyukáknak is vannak.

2014-11-20_tulipansor-350x70

Párod német anyanyelvű, és szeretnéd, ha ő is részese lenne a vajúdásnak és a szülésnek?

Attól tartasz, hogy a kórházi személyzet nem fog vele szót érteni, te pedig nem tudsz tolmácsolni számára, hogy mi történik éppen?

Szívesen mellettetek leszek, és a fentieken túl segítek a tolmácsolásban, hogy párod is teljes értékű résztvevője lehessen a szülésnek, és a születés megismételhetetlen, csodás történéseinek.

Olvasd el a Dúla blog német nyelvű tájékoztató oldalát.

Kattints ide és írj, ha kérdésed adódik vagy segítségre van szükséged a várandósság és szülés idején, vagy hívj fel telefonon: +36 20 329 25 69

Vajúdástámogatás, dúla, szüléskísérés