Nyerj csakraparfümöt a Dúla bloggal!A Dúla blog és a csakraparfum.hu karácsonyi játékán most csakraparfümöt nyerhetsz. A Csakraparfümök olyan illóolajos térparfümök, amelyek természetes összetevőiknél fogva kiegyensúlyozzák testünk-lelkünk működését. Hét különleges természetes illat, amelyeknek szakértő aromaterapeuta állította össze a receptjét, és a hét csakránkat segítenek harmonizálni. Életerő, érzékiség, önbizalom, szeretet, kreativitás, bölcsesség és spiritualitás – ezek azok a fő területek, amelyek terén segítséget nyújtanak az illatok. Térparfümök, vagyis a levegőbe fújhatók – használd otthon, a munkahelyeden vagy akár az autódban is. Használható abban a légtérben is, ahol kismamák vagy babák tartózkodnak, de figyelj arra, hogy ne érjen közvetlenül a bőrükhöz.

Válaszolj helyesen az alábbi 3 kérdésre, és vegyél részt a sorsoláson, amelyen megnyerheted a csakraparfüm.hu által felajánlott és általad tetszőlegesen kiválasztott csakraparfüm egyikét.

1. Hányféle csakraparfümből választhatsz?

a. 3

b. 7

c. 5

Klikkelj, ha nem tudod fejből a jó választ >>>

2. Hol helyezkednek el az ember csakrái?

a. A gerincünk mentén, a test középvonalában.

b. Test-szerte mindenütt.

c. Szívtájékon.

A válaszban segítségedre lehet, ha ide kattintasz >>>

3. Milyen színű csakraparfümökből választhatsz?

a. Vörös, narancs, sárga, zöld, kék, indigó, ibolya

b. Vörös, narancs, sárga, zöld, kék, türkiz, ibolya

c. Vörös, narancs, sárga, smaragd, kék, indigó, ibolya

Itt utánaolvashatsz, milyen színű csakraparfümök léteznek>>>

Küldd be a válaszokat 2011. december 18-ig a dula{kukac}lenardorsi{pont}hu email címre. Tüntesd fel mindhárom kérdésnél a helyes válasz betűjelét – aztán már csak a sorsolást kell megvárni. :-)

Sorsolás: 2011. december 19-én.

Update:

A nyertes: Pintér Ilona. Kérlek jelentkezz a nyereményedért a fenti e-mail címen.

A nyereményt a csakraparfum.hu postázza a szerencsés nyertesnek. A  játékon való részvétellel hozzájárulsz ahhoz, hogy e-mail címed bekerüljön a Dúla blog adatbázisába, és hogy a későbbiekben hírlevelet küldhessek az e-mail címedre. (A hírlevelekről bármikor le tudsz iratkozni a levél végén található linkre kattintva.)

Ha karácsonyi ajándékként vennél csakraparfümöt, vagy csak minél hamarabb kipróbálnád, akkor a Dúla blog olvasójaként 10% kedvezménnyel rendelhetsz itt. A kedvezmény igénybevételéhez írd be a “LENARDORSI” szót a kuponkód mezőbe. A kedvezményes ár 2011. december 19-ig él, így karácsonyig épp megkapod az akciós csakraparfümöket.