Hamarosan elérkezik  május, az anyák napja, és vele a Születés Hete programsorozata! Emlékszem, amikor magam is várandós voltam, alig győztem válogatni a jobbnál jobb programok között, és bizony előfordult, hogy nem jutottam el mindenhova, mert egymással párhuzamosan is annyi érdekes és vonzó eseményt karikáztam be a műsorfüzetben.

Műsorfüzet idén nincs, de a részletes program a Születés Hete portálján elérhető. Idén is rengetegféle lehetőséget kínálnak a szervezők: családállítás, kismamatorna, jóga, kineziológia a várandósság idején, szoptatás elméletben és gyakorlatban, babás foglalkozások, dúla-ügyelet és még sorolhatnám…

Május 2-án, anyák napján a Zegzugban én is részt veszek a Kórházban, háborítatlanul című film vetítésén és az azt követő beszélgetésen. Két szülészeti intézményben zajló szülést kísérhetünk végig a film segítségével,  majd az édesanyák vallanak a vajúdás és szülés során átélt érzéseikről és gondolataikról.  Dúlaként én is ebben szeretném segíteni a családokat: hogy a kórházakban is átélhető és megtapasztalható legyen a háborítatlan szülés csodája. Gyertek, nézzétek meg Ti is a filmet, és utána beszélgessünk a szülésről – ma, Magyarországon! Dúlatársaimmal szeretettel várunk minden érdeklődőt!