Szeretném Veletek együtt ünnepelni az első blogszülinapomat, ezért születésnapi nyereményjátékra hívlak Benneteket. Három darab 10 ezer forint értékű baba-mama-kényeztető  csomagot állítottam össze, amit egy hónap múlva a hírlevélre feliratkozók között sorsolok majd ki. És hogy mi van a csomagokban?

Türkiz csomag

Türkiz csomag

Sárga csomag

Sárga csomag

Kék csomag

Kék csomag

Mindegyikbe teszek  egy divatos gyűrűszettet, amit Panyi Zsuzsi iparművész, üveg-designer készített szebbnél szebb színekben. Így az anyák és kislányaik még csinosabbak lehetnek – együtt is! Emellett a csomagok mindegyikében ott lapul a Motherlove Herbal Company selymes gát- és babamasszázsolaja a levendula, sárgabarackmag-olaj és szőlőmag-olaj kényeztető illatával, illetve a cég termékmintái is.

És hogy a türkiz, a sárga és a kék csomag egyedi legyen, három különböző művészeti alkotás kerül mindegyikbe. A türkizben picidia kötött nyúlkomája várja kis gazdáját. Dia a kötés és  design tárgyak készítése mellett gyerekkönyveket is illusztrál: 2008-ban az ő közreműködésével jelent meg a Kerge ABC című verseskötet. A sárgában a csiribiribolt filcből készült tarkabarka szobadíszét lehet megnyerni. Krisztina maga is gyakorló édesanya, így jól tudja, mi tetszik a babáknak. A kékbe pedig Pászthoy Panka illusztrátor tündérkés képe kerül. Bár nincs kislányom, nagyon szeretem Berg Judit Panka és Csiribí meséjét, és hozzá Pászthoy Panka bájosan megformált mesehőseit.

Gyertek, játsszatok és iratkozzatok fel a Dúla blog hírlevelére itt. Sorsolás egy hónap múlva, július 18-án.