Magyar | Deutsch

8 Comments

 1. Moncsi says:

  Kedves Orsi!
  2006-ban szültem az Istvánban, már két napja kínoztak a fájások, alig aludtam. Aztán Hajnal 4-kor bementünk, ingerültek voltak és álmosak. fél 7-kor elfolyt a magzatvíz, 9-kor kiparancsoltak a kádból, nem tudom miért- aztán infúziót kaptam. Aztán csak a nagy egybefüggő fájdalom és halálfélelem. A választott doktornőm nem foglalkozott velem, pedig megvolt a tarifa. Fél 4-re született meg a kislányom, végtelenségnek tűnt a kitolás. Másnap fájt a torkom és az összes felső izmom, tüdőm. Olyan gátmetszést kaptam, hogy 2 hétig abszolút nem tudtam ülni, köhögni (megfáztam) pisilés fájt 8 hétig, mindemellett a gyerek állandóan üvöltött. A bababarát cím azonban jogos!!!
  Csak azért mennék vissza a harmadikkal ide, mert volt a másodikkal egy ennél is rosszabb tapasztalatom!

 2. Orsi says:

  Kedves Moncsi!
  Sajnálom, ami Veled történt, és remélem, hogy le tudtad tenni a szülés körüli rossz élményeid, és nem terhelnek még mindig.
  A Szt. István Kórház jó szemléletű hely, de ez nem jelenti azt, hogy minden ott dolgozó orvos is jó szemlélettel rendelkezne. Ha újra kisbabát vársz, szívesen segítek Neked az orvosválasztáshoz szempontokat adva.

 3. Bóza Ágnes says:

  Szia Moncsi!

  Most vagyok 28 hetes terhes és a terhesgondozóm ( akivel egyébként se vagyok minden szempontból megelégedve ) nem vállalja el, hogy nála szüljek. :(
  A Szent István van a legközelebb hozzánk ( én a 9.kerben lakom) és ott szeretnék nőgyógyászt, alias terhesgondozót keresni, akit később fel tudok fogadni a szüléshez, bár anyagi kilátásaim szűkösek.
  Te tudsz estleg valakit ajánlani konkrétan?
  Válaszodat előre is köszi.
  Ági.

 4. Orsi says:

  Kedves Ági!
  Azt tanácsolom, hogy keresd fel a cikkben említett Boldog Szülésért Alapítványt, ahol találkozhatsz a Szt. István Kórházban dolgozó orvosokkal és szülésznőkkel. (Lehet e-mailt írni és telefonálni is nekik.) Tartanak szülésre felkészítő előadásokat, de ismerkedni is be lehet menni a szülészetre. A személyes benyomásaid biztosan nagy segítségedre lesznek abban, hogy találj egy számodra szimpatikus és hiteles orvost, aki ebben a kórházban dolgozik.

 5. Ibolya says:

  Kedves Orsi!
  Én a Szt.István kórházba járok és ott is fogok szülni (császárral)!Rengeteg jót hallottam a szülészetről,és velem nagyon készségesek,pedig senkinek sem adtam egy forintot sem!Bármilyen kérdésem van, mindenki mosolyogva vállaszol,legyen az orvos vagy nővér!
  Az ultrahang vizsgálatokra mikor mentem egy nagyon édi dokit fogtam ki :dr.Lázár Gábor!!! Viccelődik,mosolyog és teszi a dolgát !Mindent elmond a piciről,hogy mekkora és hogyan fejlődik!!! Már csak két hetem van! És úgy gondolom jól választottam kórházat!!!!

 6. Orsi says:

  Kedves Ibolya!
  Köszönöm, hogy megosztottad velünk jó tapasztalataidat az István Kórházról. Kívánok Neked szép szülést, jó élményeket! :-)

 7. Erika says:

  Kedves Orsi!
  31 hetes kismama vagyok, és úgy döntöttünk a párommal, hogy hagyományos korházi szülés helyett a Szent István korházat válasszuk.Tudnál ajánlani kiváló orvost és szülésznőt vagy dúlát, aki elvállalná a szülés levezetését? Köszi: Erika

 8. Orsi says:

  Kedves Erika!
  Magam is kísérek szüléseket a Szt. István Kórházban. Írok Neked e-mailt.

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook

Pinterest

Kategóriák